Σχετικά

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

 

Απευθυνόμαστε σε κυρίες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να έχουν υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με χρήση εξελιγμένων μεθόδων εκγύμνασης για γρηγορότερα αποτελέσματα, ή κλασσικής συμβατικής γυμναστικής (όργανα).

Σε εμάς, οι κυρίες προηγούνται αλλά και οι κύριοι δεν αποκλείονται αφού μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε στο τμήμα Personal Training.

Ladies First Gym

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το Ladies First παρέχει υπηρεσίες personal training με χρήση εξελιγμένων μεθόδων εκγύμνασης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ασκούμενου για γρηγορότερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς και κλασσική συμβατική γυμναστική (όργανα).

ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Με υποβοήθηση που συμβάλλει στην αποφυγή φαινομένων υπερβολικής ανάπτυξης μυϊκού όγκου και στη πρόληψη τραυματισμών.

Ηλεκτρονικά μηχανήματα

Παράλληλα με την παραδοσιακή βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας ενισχύουν μυϊκές ομάδες που η βελτίωσή τους ενδιαφέρει κάθε γυναίκα (γλουτούς, κάτω άκρα).

ΜΕΘΟΔΟΣ HYPOXI

Η επαναστατική μέθοδος υψηλής τεχνολογίας για ήπια αερόβια άσκηση σε συνθήκες υπό πίεσης. Η μόνη λύση στην κατευθυνόμενη λιποδιάλυση με φυσικό τρόπο και σμίλευση του σώματος.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Fitvibe

Η πλατφόρμα δόνησης με την κορυφαία αίσθηση και το maximum εύρος συχνοτήτων, αποτελεί τη μόνη πλατφόρμα με πιστοποίηση για ιατρική χρήση, βάσει κοινoτικών οδηγιών.

PILATES REFORMER

Το MVe® Reformer της peak pilates θεωρείται ως το κορυφαίο σε ποιότητα κατασκευής. Συνδυάζεται με τους top pilates instructors.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Το προσωπικό και η διεύθυνση του Ladies First αποτελείται από έμπειρους πτυχιούχους, Γυμναστές, Personal Training Instructor, Συμβούλους διατροφής με μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη ενασχόληση.

Αυτό αποτελεί εγγύηση για την ομαλή ένταξη των μελών μας και την καθοδήγησή τους στο καλύτερο αποτέλεσμα με τον απλούστερο τρόπο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας η προσωπική επίβλεψη και η προθυμία για εξυπηρέτηση.

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Pilates, Pregnancy
& Nutrition
Specialist

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, MSc Strength & Conditioning, Elite Athletes Specialist

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Πτυχιούχος
ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ,
εξειδικευμένος Personal Trainer

ΓΙΑΝΝΗΣ <br/> ΚΑΛΠΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΠΑΚΗΣ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Rehabilitation Trainer, Functional Training Specialist

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Σας περιμένουμε, για να συζητήσουμε από κοντά τις υπηρεσίες μας και να διαμορφώσουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς!